CONSULTAȚIE PERSONALĂ

FIE CĂ ÎȚI DOREȘTI SĂ ÎȚI REDUCI GREUTATEA CORPORALĂ, SĂ TE SIMȚI BINE CU TINE, SĂ ÎȚI REMEDIEZI ANUMITE PROBLEME DE SĂNĂTATE, SAU PUR ȘI SIMPLU SĂ ÎȚI PĂSTREZI STAREA DE SĂNĂTATE, DOCTORUL ÎN ȘTIINȚE MEDICALE GALINA TOMAȘ ESTE GATA SĂ ÎȚI OFERE TOT SPRIJINUL POSIBIL CU AJUTORUL UNUI PLAN BINE ELABORAT PRIN INTERMEDIUL CONSULTAȚIILOR PERSONALE.

CE REPREZINTĂ?

CONSULTAȚIA NUTRIȚIONALĂ REPREZINTĂ EVALUAREA COMPLETĂ A STĂRII TALE DE SĂNĂTATE DIN PUNCT DE VEDERE FIZIC, NUTRIȚIONAL ȘI METABOLIC, PENTRU SUSȚINEREA ȘI ÎNTREȚINEREA ORGANISMULUI ÎN CONDIȚII OPTIME SI PLANIFICAREA PAȘILOR PENTRU OBȚINEREA REZULTATELOR DORITE.

CONSULTAȚIE POATE FI ATÂT ÎN VARIANTĂ FIZICĂ, CÂT ȘI PRIN INTERMEDIUL REȚELEI DE SOCIALIZARE SKYPE!

ACEASTA CONSTĂ ÎN 4 PACHETE:

Te intrebi cum poti ajunge sa te simti plin de energie chiar daca ai activitati in sir? Secretul succesului este un regim alimentar sanatos si activitatile fizice. Noi suntem gata sa va oferim suficiente informatii care te vor ajuta sa poti sa te conduci de un regim disociat si cum sa aveti mai multa energie decat consumati. Am descoperit metoda aceasta pe care vrem sa ti-o prezentam in continuare. Un regim de slabit nu presupune infometare, metoda noastra presupune o metoda simpla si un regim de slabit rapid prin care puteti obtine o reducere considerabila a kg prin schimbarea ritmului de viata si anume, sportul. Metoda aceasta presupune un regim de slabit disociat combinat cu efort fizic. Ce inseamna regim de slabit disociat? Acest regim este o modalitate simpla, si mai ales eficienta de a scapa de kg intr-un mod sanatos, adica in fiecare zi se consuma alimente dintr-o singura clasa nutritionala. Dar nu uitam nici intr-un caz de sport. Abonamentele diverse ce le oferim iti vor permite sa le treci fara plictiseala, avand la dispozitie antrenori experimentati, sala dotata cu cele mai moderne utilaje si un efort fizic dozat pentru fiecare persoana in parte. Ofertele noastre sunt atractive nu doar prin pret, dar si prin urmatoarele avantaje: testare nutritionala si fiziologica, regim alimentar personalizat zilnic, posibilitatea de a vizualiza in timp real evolutia parametrilor corporali, detectarea si monitorizarea perioadelor metabolice si o pune la dispozitie o agenda online, unde puteti nota fiecare actiune. Oricare din abonamentele alese de Dvs. fie el de durata scurta sau lunga, va ofera un plus – o saptamana gratuita! Doar la UNICA aveti posibilitatea sa va alegeti optiuni sportive cu antrenor personal in cazul in care nu preferati activitati sportive de grup. Indrumarea antrenorului si gama vasta de suplimente alimentare va vor asigura o modelare corporala in termeni mici la preturi avantajoase.

Copyright 2017 © galinatomas.com

Operator de date cu caracter personal. Autorizatia nr. DA-1529672681330

cards

Website by AlsoDev