Abonamente la preturi avantajoase –oferte Galina Tomas
De ce galinatomas.com Istorii de Succes Prețuri Contacte
Intră în Cabinet
Inregistreaza-te

DESPRE AUTOR

Galina Tomaș biografie - din anul 1998 Galina Tomaș reușește să cultive cu succes un stil de viață sănătos în familie și societate. A pornit acest drum din necesitatea unui program complex de sport și alimentație corectă din considerentul că peste 2,1 miliarde de persoane din lume, reprezentând aproape 30% din populaţia mondială, sunt supraponderale sau obeze, iar acest flagel urmează să afecteze jumătate dintre adulţii de pe Terra până în anul 2030, potrivit unui studiu publicat de OMS.

DE-A LUNGUL ANILOR A REUȘIT SĂ OBȚINĂ URMĂTOARELE DISTINCȚII:

slabire

DOCTOR ÎN ȘTIINȚE MEDICALE

diete rapide

MAGISTRU ÎN SĂNĂTATE PUBLICĂ

slabeste rapid

MAGISTRU ÎN SPORT

alimentatie sanatoasa

NUTRIȚIONIST

diete de slabit rapide

PREȘEDINTELE ASOCIAȚIEI DE SHAPING DIN REPUBLICA MOLDOVA

unica sport

FONDATOR REȚEA UNICA SPORT

diete eficiente

FONDATOR PRIMA REVISTĂ ON-LINE DIN MOLDOVA, UNICA.MD

dieta sanatoasa

FONDATOR CABINET DE NUTRIȚIE ”GALINA TOMAȘ”

cura de slabire rapida

SPEAKER

cura de slabire cu apa

membrul Asociației de medici din RM

Este și a fost primul specialist din Republica Moldova care a început lucrul cu oamenii în scopul obținerii rezultatelor combinând perfect: nutriția+detoxifierea+eforul fizic dozat+masajul corporal.

Rezultatele obținute împreună cu echipa sa în toți acești ani, pot fi ușor observate pe exemplul celor peste 80000 de persoane de pe teritoriul țării prin intermediul sălilor Unica Sport, dar și peste 1 087 470 de cititori unica.md din diferite colțuri ale lumii: România, Maria Britanie, Italia, Germania, Irlanda, Franța, Norvegia, ect.

Este prima care a lansat turneul de nutriție prin orașele Republicii Moldova, pentru a informa toți doritorii despre cum să aplici în viața de zi cu zi regulile stilului de viață sănătos și cum să te motivezi să-l urmezi întreaga viață.

Este cea care a inventat metoda perfectă UNICA Sport de a combina frumosul cu sănătatea, astfel demonstrând ani la rând că este posibil să-ți obții scopul mult dorit dacă respecți câteva reguli deloc greu de urmat.

Această metodă a fost patentată și descrisă în teza de doctor în științe medicale a Galinei Tomaș.

PROIECTE:

În parteneriat cu diverse posturi TV și cu prima revistă online din Moldova, unica.md, a lansat următoarele proiecte:

Toate având drept scop primordial educarea și implimentarea unui stil sănătos de viață. Primind multiple solicitări din partea locuitorilor Republicii Moldova dar și a celor de peste hotare de a lansa un proiect online, acum 4 ani fondatoarea a început lucrul asupra proiectului - galinatomas.com.

Datorită investițiilor proprii, a donațiilor de pe platforma indiegogo.com , GUVERN24.MD și a grantului primit de la European Bank for Reconstruction and Development – visul miilor de doritori de a avea un centru de sport și nutriție online la ei acasă a fost posibil de îndeplinit.

Galina Tomaș ține să le mulțumească personal celor care au crezut în acest proiect și au donat pe platforma indiegogo.com, guvern24, băncii European Bank for Reconstruction and Development pentru grantul oferit în susținerea ideilor noi și progresive, echipei Likemedia, rețelei UNICA Sport, revistei on-line unica.md și echipei galinatomas.com pentru realizarea acestuia.

PROIECTUL INCLUDE ÎN SINE URMĂTOARELE FACILITĂȚI:

dieta slabit

Antrenamente cu efort fizic dozat

cura de slabire disociata

Testarea nutrițională și fiziologică

cure de slabire rapide

Program de nutriție personalizat

diete usoare

Detectarea erorilor alimentare și corectarea acestora

diete de slabit sanatoase

Posibilitatea de a vizualiza în timp real evoluția parametrilor corporali

retete slabit

Detectarea și monitorizarea perioadelor metabolice

slabeste

Seminare interactive și cel mai important informative, ce țin de sănătatea și frumusețea corpului

Componente care vă vor ajuta să aplicați cu ușurință regulile stilului sănătos de viață și să savurați rezultatele în timp.
Proiectul “galinatomas.com” este rezultatul a peste 20 de ani de cercetări și studii în domeniul frumuseții și sănătății corpului. Prin acest proiect, fondatoarea și-a propus să ajute oamenii care au un scop bine determinat, dar nu au instrumentele necesare pentru a-l obține. Făcându-ți cont, ascultând și aplicând cu atenție sfaturile oferite de echipa Galinei Tomaș, rezultatele nu vor întârzia să apară!
Sunt gata oricand sa va ajut cu metode de slabit si care va vor ajuta sa va mentineti si pe parcurs greutatea. Daca v-ati obosit de incercari de genul diete interminabile, foame chinuitoare si zeci de medicamente de slabit, insa nu obtineti rezultate de durata, doar de moment? Va indemn sa spuneti stop la toate aceste incercari si va orientati la metode rapide de slabit oferite de mine. In cadrul programelor mele veti putea beneficia de metode rapide de slabit, retete de dieta si de un stil de viata. Eu deja am descoperit metode care au efect, am experienta si detin informatii ce tin de lupta cu kg. Pentru cei care vor o alternativa la regimurile chinuitoare va ofer mai multe optiuni care duc spre rezultate - dieta disociata 7 zile, dieta pe zile si metode de slabit naturale. Studiile efectuate asupra metodelor de slabit, m-au adus la concluzia ca toate aceste retete dieta si metode de slabit acasa nu vor aduce la rezultate fara o strategie bine gandita si o structura bine construita. Ele pot fi atat de durata, cat si in regim mai scurt, de exemplu, cea mai eficienta dieta este dieta 7 zile care este considerata una din cele mai bune metode de slabit. Va pregatesc pentru fiecare in parte un program alimentar cu ce iti este permis sa mananci si ce nu, reguli de combinare a produselor, inclusiv exercitii fizice. Daca o sa va conduceti de acest program si il veti respecta veti obtine rezultate in termeni exclusiv de mici. In urma acesteia - cea mai rapida dieta - corpul elimina o cantitate considerabila de toxine, se regenereaza si se tonifiaza. Nu incalcati aceste reguli esentiale si succesul va este asigurat. Ceea ce conteaza e modul in care percepem alimentatia si alegerile pe care le facem zi de zi care au un impact semnificativ asupra sanatatii si starii organismului. Pentru a vedea rezultate vizibile, trebuie sa constientizati ca alimentatia corecta trebuie transformata intr-un stil de viata.
VIZIUNEA Oferirea tuturor instrumentelor necesare în cabinetul personal din Centru Online de Nutriție și Sport persoanelor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, să-și obțină și să-și mențină scopul în remodelare corporală. Platforma este în continuă evoluție în baza necesităților abonaților și inovațiilor în domeniu, aceasta fiind accesibilă din orice colț al lumii, la orice oră, de pe oricare dispozitiv, la un click distanță. Ușor, simplu,confortabil, într-o ambianță plăcută, în energia vibrațiilor înalte și pozitive, cu un înalt grad de conștientizare și cel mai important cu Rezultat garantat!
MISIUNEA Îmbunătățim starea de sănătate a populației aplicând o metodologie patentată bazată pe studii științifice. Promovăm stilul sănătos de viața și ghidăm toți doritorii să-și obțină și mențină scopul în remodelarea corporală. Influențăm direct datele statistice privind supraponderabilitatea și obezitatea prin obținerea rezultatului dorit de către abonați. Participam la profilaxia maladiilor cardiovasculare și a altor boli, învățând oamenii să formeze deprinderi a stilului sănătos de viață utilizand toate instrumentele din cabinetul personal. Lucrăm online într-o ambianță stimulativă și motivațională fiind deschiși la nevoile abonaților și echipei de ambasadori a Centrului Online de Nutritie si Sport galinatomas.com.
VALORILE 1. Recunoștință 2. Conștientizare 3. Lucru în echipă 4. Respect reciproc 5. Responsabilitate 6. Energie pozitivă 7. Încredere 8. Evoluție continuă 9. Calitate și eficiență 10. Fericire
Comoditate
Accesibil pe orice dispozitiv
Popularitate
Prezenți în peste 84 țări (401 orașe)
Rezultat
Peste 28304 kg slăbite în ultimii 3 ani
Experienţă
25 de ani de experiență și cercetări
Clienti
52983 clienți mulțumiți
Economisind timp
Doar 30 minute pe zi pentru obținerea scopului tău