Intrebari frecvente adresate catre Galina Tomas

Întrebări frecvente

Experții Centrului Online de Nutriție și Sport, galinatomas.com, sunt aici ca să te ajute cu o părere avizată, atunci când nu știi cum să interpretezi sau să abordezi întrebările tale. Îți stăm întotdeauna la dispoziție pentru o părere sau un sfat.

Înainte de a pune o întrebare, îți recomandăm să le citești pe cele puse înaintea ta de alți utilizatori, folosind căutarea sau selectând domeniul de interes. Este posibil să găsești deja răspunsuri relevante și să câștigi astfel timp.

Atenție! Pentru a putea adresa o întrebare, trebuie să te loghezi sau să îți faci un cont.

De ce aș alege serviciile galinatomas.com? Prin ce sunteți diferiți de alții?
Noi îți propunem un parteneriat, vom deveni o echipă care are ca obiectiv scopul tău. Noi venim cu un program care a adus rezultate pe parcursul celor 20 de ani de experiență și o echipă de specialiști abilitați, iar tu trebuie să vii cu voinţă, perseverenţă şi seriozitate. Suntem diferiţi de alţii prin faptul că avem o pregătire solidă şi o bună experienţă în domeniu. Suntem diferiţi pentru că te tratăm corect şi nu îți vindem iluzii, ci soluţii verificate şi eficiente. Lucrăm alături de tine şi te susţinem până la atingerea obiectivelor și după te ajutăm la menținerea acestora. Garantăm rezultatele în condiţiile în care tu îți asumi punerea în practică a recomandărilor primite şi comunicarea continuă cu specialiştii. Nu avem metode magice, pastile-minune, aparate care „te slăbesc fără nici un efort”, creme cu care pierzi centimetri, plasturi de slabit, etc. Ne bazăm doar pe metode verificate, care au în spate date ştiinţifice și sunt recunoscute pe scară largă în întreaga lume.
Îmi puteţi spune cu precizie cât voi slăbi într-o anumită perioadă?
În baza datelor obținute prin testarea inițială vei primi o estimare, însă nu se poate spune cu precizie câte kilograme pe săptămână/lună vei da jos, deoarece acest lucru depinde de o mulţime de factori. Totuși, o scădere sănătoasă medie așteptată este de 0,5-1 kg/săptămână, însă persoanele cu exces ponderal mare pot să scadă și 5-8 kg în prima lună (acest lucru nu este o promisiune, ci o constatare făcută de-a lungul timpului, din experiența cu persoanele care au aplicat recomandările noastre).
Cum ajung să urmez un program galinatomas.com, cât mă costă și cum pot achita?
Simplu, alegi abonamentul potrivit ție, prin a accesa pagina abonamente (aici linkul necesar). Noi îți recomandăm să alegi cel mai avantajos preț de 40 de centi pe zi pe parcursul unui an, așa vom avea timp suficient pentru obținerea scopului tău. Minuni în timp de o lună nu se întâmplă, este un proces de durată și de muncă asiduă. După ce ai ales abonamentul, treci toți pașii achitând cu cardul. Dacă vei avea neclarități în algoritmul pașilor indicați spre efectuarea achitării, ne scrii în rubrica: Pune o întrebare.
Ce fac dacă am nelămuriri în privinţa indicaţiilor primite?
Simplu, pui întrebări cât mai clare în blocul „Pune o întrebare” sau poţi folosi formularul de programare la consultație personală online de pe site, urmând să fii contactat ulterior.
Îmi veţi schimbă continuu regimul alimentar?
În fiecare zi vei primi un alt regim alimentar în baza răspunsurilor obținute inițial de la tine. Regimurile alimentare sunt diversificate, dar asta nu ar însemna că tu trebuie să le urmezi ca pe o dietă, cunoștințele obținute de către tine în cadrul acestui proiect îți vor da posibilitate să cunoști ce, când și în ce cantitate să mănânci, iar regimurile alimentare oferite de către noi vor fi ca un ghid în acest sens.
Regimurile alimentare sunt personalizate?
DA. Este clar că fiecare om este unic în ceea ce priveşte metabolismul, nevoile nutriţionale şi personalitatea, iar „regimul personalizat” se dovedeşte a fi cel mai eficace în obţinerea rezultatelor. În primul rând trebuie spus că ,,regimul personalizat” se bazează pe principii corecte de alimentaţie, care trebuie aplicate tot restul vieţii, nu doar o perioadă. Cine gândeşte pe termen scurt atunci când vine vorba de scădere în greutate şi de alimentaţie în general, pierde din start bătălia. 99,99% din dietele „pe zile” sunt sortite eşecului – chiar dacă funcţionează o perioadă, cei care le urmează sunt condamnaţi să se îngraşe la loc. Trebuie înţeles că scăderea în greutate este un proces care necesită timp, perseverenţă şi consecvenţă. PERSONALIZAREA se referă la adaptarea regimului alimentar la niște caracteristici individuale care noi le obținem de la tine prin setul de întrebări care tu le răspunzi inițial. Ce elemente se iau în calcul atunci când se personalizează un regim alimentar? – în primul rând obiectivul stabilit (scădere, creştere sau menţinere greutăţii) – patologie asociată (alergii, intoleranțe etc.) – preferinţe alimentare – se iau în considerare în special alimentele pe care pacientul nu le consumă dintr-un motiv sau altul – corelaţia cu efortul fizic (antrenamentul) pe care îl depunem – factorii individuali – vârstă, sexul, înălţimea
Ce se întâmplă după ce termin un program galinatomas.com?
Răspunsul la această întrebare este cu o altă întrebare: Te speli pe dinți în fiecare zi? Răspunsul desigur ca este DA, la fel e și cu stilul sănătos de viață, aplici continuu regulile acestuia și te bucuri de o viață sănătoasă și fericită. Iar proiectul galinatomas.com anume acest obiectiv de baza îl are: STILUL TĂU SĂNĂTOS DE VIAȚĂ! Dacă ai atins greutatea dorită, continui să practici mișcarea, nutriția și hidratarea. Iar noi vom avea grijă să-ți dăm recomandările corespunzătoare. Dacă ți s-a terminat abonamentul, îl poți prelungi. La fel poți să vii în paralel la consultaţiile personale de monitorizare oricând dorești, achitând preţul acesteia.
Ce fac dacă nu-mi reușește să fac exercițiile care mi se propun în programele video?
Gândești pozitiv și te înarmezi cu răbdare, doar exersând zilnic vei putea face exercițiile recomandate. Dar te rugăm de fiecare dată când întâmpini anumite greutăți să ne comunici în detaliu care sunt acestea în chat-ul nostru, pentru ca noi să putem ajusta programul cât mai aproape de posibilitățile tale fizice.
Care este cel mai important lucru atunci când vreau să slăbesc?
Motivaţia. Dacă nu ești decis/ă să faci o schimbare în stilul tău de viaţă, atunci şansele de eşec sunt foarte mari. Studiile arată că mai important decât orice este încrederea în reuşită, încrederea în sine şi în specialist. Probabil te aşteptai să îți spunem că pe locul 1 este alimentația, însă studiile au arătat că este motivaţia şi perseverenţa. Noi îți oferim o abordare coerentă pe termen lung, adaptabilă, flexibiliă şi motivatoare. Dacă ești perseverent/ă, atunci succesul va fi de partea ta. Completează instrumentul de bază al acestui proiect: lista motivațională ca să înțelegi foarte clar ce te motivează pe tine zilnic și pe termen lung să respecți toate recomandările noastre.
M-am săturat de atâtea diete. Cum mă convingeţi că de această dată voi reuşi?
Ceea ce urmărim noi nu este să îți dăm o simplă dietă şi apoi „la revedere”, ci să te ajutăm să îți schimbi modalitatea de gândire și conștientizare a stilului de viaţă – singura cale ce te poate ajuta să îți recâştigi greutatea normală, să devii mai sănătoasă şi să poți menţine pe termen lung aceste lucruri. Nu ne interesează să ţii o dietă (în accepţiunea clasică – azi o salată, mâine un ou, poimâine trei măsline etc), ci să înveți principiile de bază, să îți schimbi obiceiurile nocive cu unele sănătoase și să devii activ fizic și așa vei căpăta încrederea în forțele proprii că vei reuși.
Care este ritmul optim al scăderii în greutate?
În medie, ritmul optim este de 0,5-1 kg pe săptămâna. Aceasta este doar o medie, însă oamenii sunt foarte diferiţi unii de alţii. Este foarte posibil că 2 persoane aparent asemănătoare să slăbească într-un ritm total diferit. De asemenea, este foarte probabil să slăbești mai repede la început şi apoi ritmul să devină mai lent. Important este să existe continuitate în scăderea greutații pe termen lung şi atingerea în cele din urmă a greutății normale. Este important să elimini grăsime, nu masă musculară, aşa cum se întâmplă în cazul dietelor drastice, sortite de la bun început eşecului. Programele noastre sunt gândite în aşa fel încât să nu îți forţeze organismul în niciun fel, să îți inducă un ritm fiziologic al scăderii în greutate, ţinând cont de caracteristicile individuale, de stilul de viaţă, de preferinţele alimentare, de patologia asociată. Nu te vei înfometa şi nici nu te vei epuiza făcând efort fizic peste măsură.
Este absolut necesar să fac sport și dacă nu-mi place? sau dacă nu am reușit să fac sport în fiecare zi ce se întâmplă, obțin rezultatul dorit?
Noi îți recomandăm să faci sport zilnic sau cel putin de 2-3 ori pe săptămână, depinde pe cât de motivată ești să obții rezultatul dorit. Se poate slăbi desigur şi fără sport, însă rezultatele nu sunt la fel de bune şi nici atât de durabile ca atunci când asociezi şi activitatea fizică la programul de scădere în greutate. Plăcerea efectuării exercițiilor va veni în timp odată cu exersarea zilnică, când vei simți că iți reușește tot mai bine să faci programele recomandate. Studiile efectuate au demonstrat că persoanele care practică în mod regulat exerciţii fizice, înregistrează următoarele beneficii pentru sănătate:
  1. postura corectă
  2. încrederea determinată de un echilibru puternic al corpului
  3. diminuarea riscului de a dezvolta hernii de disc
  4. diminuarea riscului de accidentare
  5. ameliorarea sau prevenirea durerilor de spate
  6. putere şi forţă pentru activităţile cotidiene
  7. ctivează metabolismul
O musculatură suficient dezvoltată va asigura starea fizică pentru îndeplinirea cu succes a activităților de zi cu zi. Nu uita: Mișcarea este viață!
Dacă nu beau apa care o recomandați, dar beau apă simplă, voi obține rezultatele dorite?
Dacă pâna acum nu ai băut apă practic deloc sau foarte puțină, atunci sigur poți să lucrezi la obținerea deprinderii de a bea apa care o ai la îndemână. Iar dacă scopul tău nu este doar în a bea, dar și în a hidrata organismul cu o sumedenie de beneficii pentru sănătatea ta, este important să beai apă vie.
Cum se desfășoară consultațiile?
O consultație de nutriție este foarte complexă. Medicul trebuie să te cunoască pe tine, ca persoană, trebuie să-ți cunoască rutina, să știe ce-ți place și ce nu, să cunoască în detaliu regimul alimentar, să analizeze starea sănătății. Abia apoi va lua o decizie cu privire la pașii care trebuie făcuți spre obținerea rezultatului dorit. Planul se desfășoară în etape. Nu se poate acoperi toată informația într-o singură consultație. Modificările în stil de viață se fac cu pași mici, cu sarcini pe care persoana să le poată îndeplini, cu propunerea unor obiective realiste. Toate aceste lucruri se desfășoară pe parcursul a mai multor consultații, iar frecvența acestora este stabilită de pacient (la 3-4- 5 săptămâni). În cadrul fiecărei consultații se evaluează măsura în care obiectivele propuse anterior au fost sau nu duse la îndeplinire și se decid noi sarcini/propuneri pentru următoarea întâlnire.
Care este rolul meu în consultație?
Rolul tău, ca persoana cu probleme de nutriție este foarte important. Medicul nutriționist îți va spune ce ar fi bine să faci, însă tu ești cel care ia decizia finală. Tu ești cel care va duce tot greul, așa că ești îndreptățit să negociezi, să ceri lămuriri suplimentare, să revizuiești prioritățile.
La cine să apelez atunci când îndeplinesc tot ce mi se spune în proiectul online galinatomas.com dar greutatea nu scade?
Dacă se respectă cu strictețe toate recomandările pe parcursul a minim 3 luni, primele rezultate 100% vor apărea, dar dacă totuși ai anumite neclarități îți recomandăm:
  • 1. să dai toate întrebările cât mai clar în rubrica: Pune o întrebare
  • 2. să faci notițe minuțioase minim o lună în agenda zilnica, apoi programează-te la o consultație personală în cadrul căreia va fi analizată agenda, detectate
erorile și va fi ajustat programul spre obținerea rezultatului.
Care este rolul medicului nutriționist?
Medicul nutriționist îți oferă niște "unelte" și te învață cum să le folosești. Imaginează-ți că îți pune sapa în mână și îți arată cum trebuie să prășești. Nu e o treabă deloc ușoară și mai trebuie să o faci și singur. Începi plin de elan, dar când ești aproape de final îți dai seama cât de dificil este. Nutriționistul este cel care îți va oferi "unelte" și îți va da tascuri de îndeplinit. Un singur lucru nu poate să facă: să le îndeplinească în locul tău.
Ce include consultația gratuită?
Consultația gratuită este primul contact cu Ambasadorul Centrului Online de Nutriție și Sport (CONS) prin care se stabilește scopul, necesitățile și rezultatul dorit de către client. La prima consultație clientul primește toată informația despre CONS și împreună cu Ambasadorul face primii pași pentru a primi programul de remodelare corporală.
Ce fac dacă nu mă pot înregistra?
Puteți lua legătura cu noi la numerele de telefon, poșta electronică sau rețelele de socializare indicate în secțiunea Contacte.
Ce fac dacă nu funcționează cabinetul personal?
Dacă nu se deschide sau nu funcționează careva instrumente din cabinetul personal luați legătura cu Ambasadorul personal.
Voi avea acces la toate serviciile imediat după ce achit abonamentul?
În secțiunea abonamentelor de pe prima pagină sunt indicate toate serviciile la care clientul va avea acces imediat după activarea abonamentului selectat.
Ce înseamnă cabinet personal?
Reprezintă o secţiune specială a paginii web www.galinatomas.com ce este accesibilă doar utilizatorilor cu abonament activ, cărora le permite să acceseze toate instrumentele care îi ajută să își obțină rezultatul dorit: 1. Testare nutrițională și fiziologică; 2. Regim alimentar personalizat zilnic; 3. Antrenamente online la orice oră; 4. Posibilitatea de a vizualiza în timp real evoluția parametrilor corporali; 5. Listă motivațională care te încurajează să mergi spre scopul propus; 6. Agendă online, unde poți nota fiecare pas; 7. Seminare informative săptămânale cu Galina Tomaș; 8. Ghidarea spre rezultat de către Ambasadorul tău. 9. Susținerea comunității internaționale din Centru Online de Nutriție și Sport
Informaţiile mele personale vor rămîne confidenţiale?
În momentul înregistrării/activării unui abonament clientul acceptă termenii și condițiile prin care acesta este asigurat că datele cu careacter personal devin confidențiale.
Am nevoie de echipament special?
Recomandăm să aveți gantere și bandă elastică care nu sunt obligatorii, deoarece antrenamentele recomandate în cabinetul personal sunt executate cu greutatea corpului.
Cum pot achita abonamentul și ce metode de achitare sunt?
Simplu, alegi abonamentul potrivit ție, prin a accesa pagina abonamente (aici linkul necesar). Noi îți recomandăm să alegi minim 3 luni de abonament, așa vom avea timp suficient pentru obținerea scopului tău. După ce ai ales abonamentul, treci toți pașii achitînd cu cardul sau solicită o consultație gratuită pentru alte metode de achitare. Dacă ai întrebări lasă o solicitare în secțiunea contacte. (link)
Cum îmi schimb/recuperez parola?
Poți reseta parola utilizînd numărul de telefon sau poșta electronică cu care ești înregistrată sau poți solicita Ambasadorului personal o parolă nouă.
Ce înseamnă Ambasador?
Ambasadorul este reprezentantul Centrului Online de Nutriție și Sport (CONS) www.galinatomas.com, care promovează operele științifice: Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com Seria O, Nr. de înregistrare 6611 și Testarea Nutrițională și Fiziologică (TNF) Seria O, Nr. de înregistrare 6612, conform metodologiei create de către Galina Tomaș pentru CONS cu scopul elaborării programului de remodelare corporală, ghidează și ajută toți doritorii să obțină rezultatul dorit cu ajutorul acestei metodologii.
În cît timp după înregistrare/achitare voi fi contactată?
Echipa noastră se străduie să contacteze toate persanele înregistrate în cel mai scurt timp posibil. Dacă faceți înregistrarea pe parcursul zilei ve-ți fi contactată în aceiași zi, dacă faceți înregistrarea pe parcursul nopții ve-ți fi contactată a doua zi.
VIZIUNEA
Oferirea tuturor instrumentelor necesare în cabinetul personal din Centru Online de Nutriție și Sport persoanelor care vor sa adopte un stil de viata sanatos, să-și obțină și să-și mențină scopul în remodelare corporală. Platforma este în continuă evoluție în baza necesităților abonaților și inovațiilor în domeniu, aceasta fiind accesibilă din orice colț al lumii, la orice oră, de pe oricare dispozitiv, la un click distanță. Ușor, simplu,confortabil, într-o ambianță plăcută, în energia vibrațiilor înalte și pozitive, cu un înalt grad de conștientizare și cel mai important cu Rezultat garantat!
MISIUNEA
Îmbunătățim starea de sănătate a populației aplicând o metodologie patentată bazată pe studii științifice. Promovăm stilul sănătos de viața și ghidăm toți doritorii să-și obțină și mențină scopul în remodelarea corporală. Influențăm direct datele statistice privind supraponderabilitatea și obezitatea prin obținerea rezultatului dorit de către abonați. Participam la profilaxia maladiilor cardiovasculare și a altor boli, învățând oamenii să formeze deprinderi a stilului sănătos de viață utilizand toate instrumentele din cabinetul personal. Lucrăm online într-o ambianță stimulativă și motivațională fiind deschiși la nevoile abonaților și echipei de ambasadori a Centrului Online de Nutritie si Sport galinatomas.com.
VALORILE
1. Recunoștință 2. Conștientizare 3. Lucru în echipă 4. Respect reciproc 5. Responsabilitate 6. Energie pozitivă 7. Încredere 8. Evoluție continuă 9. Calitate și eficiență 10. Fericire

Copyright 2017 © galinatomas.com

Operator de date cu caracter personal. Autorizatia nr. DA-1529672681330

cards

Website by AlsoDev