DETOX ÎN 2 SĂPTĂMÂNI

diete de slabit usoare
Durata 2 saptamini

Proiectul lansat de echipa Galinei Tomaș “DETOX în 2 săptămâni”– te va ajuta GARANTAT să-ți faci o detoxifiere a organismului.


Este un program de detoxifiere care se desfăşoară într-un grup închis pe Viber, unde sunteţi monitorizaţi/ghidaţi zilnic şi primiţi meniul pe bază de produse alcaline (meniu vegetal) pe care îl urmaţi. Produsele le procuraţi de la market, piaţă sau farmacie de sine stătător.


Timp de 14 zile, paralel cu detoxifierea organismului poți și să slăbești de la 2 până la 4 kg!

 

Atenție! Proiectul este valabil pentru toți doritorii atât din Moldova cât și de peste hotare.

 

ÎN CADRUL PROIECULUI VEI BENEFICIA DE:

Pentru mai multe detalii

scrie-ne un email +37360468866
ÎNREGISTREAZă-TE
Pentru ce este importanta detoxifierea va poate raspunde medicul nutritionist – despre greselile pe care trebuie sa le evitam daca dorim sa facem o curatare. Nu cred ca este cazul, dar medicul subliniaza acest fapt ca in primul rand in timpul unei cure de detoxifiere este total contraindicat consumul de alcool, deoarece acesta reprezinta o toxina majora pentru corp. In ultimul timp din ce in ce mai multa lume apeleaza la serviciile noastre cerand ajutor, avand speranta ca participand la campaniile noastre de detoxifiere vor avea succese rapide. Insa, lucrurile stau un pic altfel. Da, Unica sport dispune de retete sanatoase de slabit, retete rapide de slabit si retete de slabit pentru copii, dar asta presupune doar dieta. Programul de detoxifiere presupune o perioada de curatare a organismului in cateva etape. Aceste proiecte au fost gandite in asa mod incat fiecare participant sa inteleaga si sa aplice modul sanatos de viata prin care sa obtina rezultatele dorite. Procesul de detoxifiere are loc in baza de suplimente si produse alcaline. In acest timp sunteti monitorizati zilnic, primiti meniu in baza de produse vegetale. In acest rastimp aveti sanse sa slabiti considerabil. Detoxifierea poate reduce incidenta de aparitie a numeroaselor probleme legate de sanatate, cum ar fi oboseala cronica, imunitatea scazuta si alergiile. Detoxifierea organismului inseamna si detoxifierea ficatului. O cura de detoxifiere, ceea ce include retete de slabit rapid este necesara macar odata pe anotimp, iar vara cu atat mai mult se impune. Facuta corect detoxifierea duce la eliminarea toxinelor din colon si curata sangele fara a va da metabolismul peste cap. Purificati-va si regenerati-va organismul! Daca doriti o astfel de detoxifiere, initial va recomandam sa va inscrieti la o consultatie personala de initiere cu galina Tomas.

Copyright 2017 © galinatomas.com

Operator de date cu caracter personal. Autorizatia nr. DA-1529672681330

cards

Website by AlsoDev