Discută cu Galina

Galina Tomaș, despre miracolul verii cu aromă de căpșuni

”Miracolul verii pe-un ţărm de smarald, lumina de aur în aerul cald. Un cer străveziu, ce te cheamă în mit, și lanul bogat, dansând în zenit.” Așa, citind de fiecare dată aceste rânduri, simt începutul sezonului plin de culori și arome. Zilele însorite de vară care ne dăruiesc nu doar o dispoziție bună și o mulțime de amintiri, dar și o multe de fructe aromate și proaspete pline de vitamine, minerale şi antioxidanţi, perfecte pentru o alimentaţie sănătoasă. Consumul zilnic al fructelor proaspete este unul dintre elementele – cheie, dacă vrem un stil de viaţă echilibrat.
Nu cred, că există ceva mai minunat în viață, ca un răsărit de vara calm, fără vânt, când nu se clatină nici o frunză, iar razele soarelui se filtrează printre crengi. Stai culcat în iarbă, ascultând zumzetul insectelor care parcă ciuruie liniștea, simți mirosuri îmbietoare, ești fericită și nu știi pentru ce. Nu-ți mai trebuie nimic în afară de ceea ce ești.
Așă că, dragile mele femei – credeți în voi și în visurile voastre! Nu vă fie teamă să ieșiți din zona de confort, deoarce schimbarea vine odată cu această credință. Împreună cu echipa mea am reușit să scriem mii de povești de succes, în care FEMEIA este forţa motrice a vieţii și numai EA poate schimba orice, cu multă dorință și efort. Te aștept pe galinatomas.com să scriem împreună povestea ta de succes. Niciodată nu e prea târziu să visezi, să înveți și să te schimbi.