Altele

Corina Țepeș și Galina Tomaș dezvăluie care sunt pașii pentru a avea o siluetă de vis!

Silueta suplă și greutatea normală a corpului sunt lucrurile spre care tinde orice femeie. Cu siguranță, nu există nicio femeie cu kilograme în plus, care să nu-și dorească să se simtă mai ușoară, mai plină de energie, mai frumoasă în rochiile ei preferate, și nu în ultimul rând, mai sănătoasă!

De aceea, tot ce-i rămâne de făcut unei femei supraponderale este să declare război kilogramelor în plus. Pentru că acest lucru este posibil! Este posibil să slăbești sănătos și să uiți pentru totdeauna de povara surplusului de kilograme, iar urmând sfaturile nutriționistei vei fi mai aproape de realizarea visului tău!

Galina Tomaș, nutriționist, magistru în sănătate publică și sport, și Corina Țepeș, protagonista celei de-a 15-a ediții a proiectului ,,Slăbește Sănătos”, au fost invitatele emisiunii ,,Iubește viața” de la TV 8.

Cele două invitate, mentor și discipola sa, le-au oferit tuturor femeilor sfaturi utile despre cum pot scăpa de kilogramele în plus și să-și mențină greutatea sănătoasă pe termen lung.
Interpreta Corina Țepeș dorește să revină la greutatea corporală de dinaintea ultimei sarcini. De la începutul proiectului, interpreta a slăbit deja 7 kg, și dorește să dea jos încă patru kilograme, dar și să-și remodeleze silueta. Corina a vorbit despre sfaturile pe care i le oferă nutriționista Galina Tomaș și care o ajută în procesul de slăbire: regulile de combinație a alimentelor, cum face detoxifierea, ce cantitate de apă bea zilnic și alte detalii utile. Ulterior, cele două invitate au pregătit un smoothie verde detoxifiant, benefic într-o cură de slăbire.

Dacă vrei și tu să scapi de kilogramele în plus, urmărește interviul de mai jos și ține cont de sfaturile specialistului!