Сura de slabire cu apa eficienta si rapida oferita de Galina Tomas

CÂTĂ APĂ BEM?

Atenție! Suntem 75% APĂ, ceea ce ar trebui să ne facă să înțelegem că doar consumul cantității necesare de apă poate să ne ajute să obținem scopul dorit și să avem o viață sănătoasă. Cantitatea minimă care trebuie consumată zilnic este de 30 ml la 1kg corp.

CÂND BEM APĂ?

Pentru tranzitul intestinal este foarte important să bem minim 500 ml de apă dis de dimineață pe stomacul gol. Iar pe parcursul zilei apa trebuie consumată cu 1 oră sau minim 30 minute înainte de a lua masa. Seara cantitatea de apă este în descreștere.

ÎN TIMPUL MESEI PUTEM BEA APĂ?

Apa nu se consumă când luăm masa, deoarece așa se va dilua sucul gastric făcând dificilă digerarea și absorbția hranei.

CE APA BEM?

A bea nu înseamnă a te hidrata. Pentru a-ți menține organismul sănătos, apa care o consumăm trebuie să fie antioxidantă, microstructurată și cel mai important alcalină, pentru a te hidrata cu adevărat și să te lipsească de radicalii liberi care îți provoacă în timp diverse maladii. Din păcate aproape toată apa aflată la îndemână este acidă, iar asta va declanșa întreg ciclu de acumularea grăsimilor pentru autoapărare și apariția diverselor boli. După ani de studii, doctorul în științe medicale Galina Tomaș îți recomandă să bei apa Kangen care este cheia spre longevitate și sănătate! ”Kangen”, în traducere din limba japoneză înseamnă întoarcerea la origine, adică întoarcerea la apa dată de Dumnezeu inițială pe planeta Pământ, care era alcalină, plină de antioxidanți și de oxigen.

Astăzi, apa Kangen este obținută prin intermediul unor ionizatoare, produse de compania ENAGIC JAPONIA. Ele transformă apa de la robinet sau orice altă sursă de apă într-un produs multifuncțional. De la cea mai delicioasă și pură apă de băut, la o apă cu putere ecologică de curățare a fructelor și legumelor, până la apa necesară la procedurile de îngrijire a tenului.

Grație materialelor de ultimă generație, titan medical, a unui filtru original de cărbune granulat și sulfit de calciu, aparatul nipon a trecut de mult granițele Japoniei. Aparatele ENAGIC, de 42 de ani sunt comercializate în 84 de țări de pe 4 continente, iar acum au ajuns și în Republica Moldova.

DE CE APA KANGEN?

Are o mulțime de proprietăți și beneficii asupra organismului:

ALCALINIZEAZĂ

Face posibilă respirația celulară corectă și difuzarea substanțelor nutritive în întreg organism.

DETOXIFICĂ

Elimină materialele de obstrucție, iritante, stimulatoare de mucus, metale grele, favorizează digestia și absorbția.

ENERGIZEAZĂ

Sporește vitalitatea celulelor mult mai rapid decât orice alt tip de aliment și cu un efort digestiv mai redus.

SLĂBEȘTE

Сrește viteza de ardere a caloriilor și potolește foamea.

HIDRATEAZĂ

Aspectul pielii și al tenului este îmbunătățit, iar funcțiile organismului funcționează corespunzător.

TERAPEUTICĂ

Conform studiilor are efect terapeutic, iar integrată într-o alimentație adecvată aduce mari beneficii stării de sănătate.

NU E MAGIE, E REALITATEA DIN CHIMIE! IAR APA KANGEN NU ESTE DECÂT LICOAREA PE CARE A-ȚI CĂUTAT-O MULT TIMP. ȘANSA E DE PARTEA DUMNEAVOASTRĂ.
PENTRU A PRIMI MAI MULTE DETALII DESPRE CUM POŢI SĂ-ŢI PROCURI APARATUL KANGEN COMPLETEAZĂ FORMULARUL:

FORMULAR::

Se tot vorbeste despre diverse diete si, fiecare din noi o cauta pe cea mai potrivita. Galina Tomas a gasit solutia - cura de slabire cu apa care ajuta la slabirea rapida fara prea mult efort. Aceste diete de slabit usoare iti detoxifiaza organismul fara sa puna sanatatea in pericol. Atentie – diete usoare – nu inseamna rezultate rapide. Cu toti trebuie sa intelegem ca un consum corect de apa poate sa ajute la obtinerea scopului dorit si ca cantitatea minima ce trebuie consumata zilnic este mai mare fata de cea pe care o oferim organismului. Diete de slabit rapide si usoare sunt multe, dar trebuie sa intelegem care din ele totusi sunt eficace. Pentru a obtine un efect rapid va fi nevoie sa puneti accent pe un tranzit intestinal sanatos. Doctorul in stiinte medicale Galina Tomas recomanda strategii care te ajuta sa obtii rezultatele dorite cu diete usoare de slabit rapid. Slabeste cu apa fara diete chinuitoare. Si nu vorbim acum despre apa pe care o consumam zi de zi, ci de apa „Kangen”. Aceasta apa este obtinuta prin intermediul unor ionizatoare, produse de compania ENAGIC JAPONIA. Ele transforma apa de la robinet sau orice alta sursa de apa intr-un produs multifunctional. De la cea mai delicioasa si pura apa de baut, la o apa cu putere ecologica de curatare a fructelor si legumelor, pana la apa necesara la procedurile de ingrijire a tenului. Avand o multime de proprietati si beneficii asupra organismului sporeste si favorizeaza digestia, sporeste vitalitatea celulelor mult mai rapid, arzand caloriile potoleste foamea. Iata de ce anume apa este recomandata in timpul dietelor de slabit, fiind o cura care topeste kilogramele in termeni mici si fara efort maxim. Dietele recomandate de mine nu presupune sa se consume doar apa in toata perioada de slabire, ci doar dupa anumite reguli.

Copyright 2017 © galinatomas.com

Operator de date cu caracter personal. Autorizatia nr. DA-1529672681330

cards

Website by AlsoDev