Serviciul de Slăbit Sănătos

Startul la Slăbit!

Ieri, 16 septembrie, în cadrul filialei Bio-Shape a reţelei Unica Shaping Club, proiectul Serviciul de Slăbit Sănătos realizat în parteneriat cu Jurnal TV (emisiunea Acasă Devreme) şi revista online pentru femei Unica.md, a dat start cursei pentru un nou început al vieţii de care vor avea parte cele 4 participante alese în urma preselecţiei.
Lansat în premieră în Republica Moldova, proiectul oferă şansa spre schimbare celor 4 femei selectate din mulţimea de concurente. Cântarul şi centimetrul au fost la mare căutare, fiecărei participante fiindu-i măsuraţi parametrii. Nici distanţa nu a fost un obstacol pentru doamnele care doresc să facă un pas spre un mod de viaţă sănătos şi frumuseţe, astfel fiind prezente femei din oraşul Bălţi şi Edineţ.

Fiecare participantă, a venit cu o poveste deosebită, una care le-a dat imbold spre a merge mai departe şi pentru a-şi schimba total deprinderile anterioare. Pentru a-şi atinge scopul dorit, participantele vor beneficia de antrenamente de shaping şi proceduri de masaj zilnice. Toate acestea fiind oferite gratuit de către Unica Shaping Club, iar la finalul proiectul, cea care va câștiga va primi un premiu deosebit.

Vezi cine sunt cele 4 norocoase şi află ce premiu o aşteaptă pe finalista proiectului, în data de 21 septembrie în cadrul emisiunii „Acasă Devreme” alături de Maria Marian şi Galina Tomaş.

Metodologia patentată de remodelare corporală continuă să dea rezultate în Centru Online de Nutriție și Sport galinatomas.com