Evenimente legate de alimentatie sanatoasa lansate de Galina Tomas

EVENIMENTE

Pentru a ține mereu legătura cu doritorii de a afla care sunt regulile principale ale stilului sănătos de viață, doctorul în științe medicale Galina Tomaș organizează diverse seminare interactive. În cadrul cărora veți putea afla răspunsuri la toate întrebările legate de nutriție, mișcare și slăbire. Dar cel mai important e cum să găsiți motivația ca să aplicați toate cunoștințele în practică pentru a obține rezultatul dorit.

În lista de mai jos afli programul medicului nutriționist și de unde îți poți procura un bilet la unul din evenimentele ținute de ea sau să te înscrii la seminarele care vor fi cu titlul GRATUIT!

Doctorul in stiinte medicale Galina Tomas va invita la diverse seminare si events-uri interactive unde veti primi raspunsuri legate de: alimentatie sanatoasa, care ar putea fi o dieta sanatoasa si cum ajungeti sa aveti o viata sanatoasa. In cadrul acestor evenimente aflati care sunt cele mai importante reguli pe care trebuie sa le respectati daca vreti sa aveti un mod sanatos de viata. In ultimul timp tot mai des se pune un accent deosebit pe notiunea de „viata sanatoasa” si, in baza unui studiu executat am obtinut o cifra destul de mare a persoanelor care isi doresc acest lucru, insa nu au stiinte la acest capitol. Exact pentru asta eu organizez aceste evenimente care va vor informa cum puteti scapa de o viata sedentara si cum puteti obtine o silueta de vis. Multi dintre Dvs. au dorinta, dar nu au motivatie si nu stiu cum sa implementeze in practica programe de slabit. Galina Tomas, medic cu experienta sustine ca cu forte comune se poate ajunge la rezultatele dorite in timp record. Cat de greu nu ar parea, dar am motive sa va confirm ca totul este posibil. Va ajut sa scapati de modul de viata dezordonata, cum sa va mobilizati fortele pentru a mentine un regim alimentar corect si care sunt alimentele ce duc la slabire. Totul vine de la sanatatea creierului si, pentru asta aveti nevoie de un instructaj de la un nutritionist care este dispus sa va documenteze cu unele din cele mai importante reguli care va vor fi de mare ajutor. In cadrul acestor evenimente aflati informatii utile de genul: cum puteti incetini procesul de imbatranire, cum puteti scapa de anumite boli si ce pasi trebuie sa urmati pentru a ajunge la un stil de viata sanatos. Evenimentele organizate sunt dedicate unui mod sanatos de viata cat mai natural. Regulile sunt exact acel lucru de care trebuie sa va conduceti. Respectati toate indrumarile oferite de experta Galina Tomas si veti avea o viata lunga si frumoasa!

Copyright 2017 © galinatomas.com

Operator de date cu caracter personal. Autorizatia nr. DA-1529672681330

cards

Website by AlsoDev